Please reload

SEARCH BY TAGS: 

March 27, 2020

November 11, 2019

Please reload

RECENT POSTS: 

 
  • Instagram Clean Grey
  • Facebook Clean Grey
  • LinkedIn Clean Grey

Valg av veske-materiale

December 9, 2014

Her er jeg hos min norske skinn og lær-leverandør. Utrolig inspirerende å komme hit hver gang!

 

Jeg velger å jobbe med skinn og lær til mine vesker. Grunnen er enkel: dette materialet holder lengst, det er lett å jobbe med, og det ser elegant og eksklusivt ut. Det er også det materialet som vil tåle bruken som mine kunder krever.

 

Per idag jobber jeg med protoutvikling, enn så lenge holder det med en lokal fohandler. På sikt er planen å jobbe med lokalt skinn i områdene hvor produksjon skal være, slik at hovedmaterialet mitt er kortreist og støtter lokal industri.

 

 

 

 

Please reload