top of page

SEARCH BY TAGS: 

RECENT POSTS: 

  • Instagram Clean Grey
  • Facebook Clean Grey
  • LinkedIn Clean Grey

Møter, møter, møter

Dagene går fort for tiden! Familien sjonglerer firma-utvikling med renovering av hus og småbarnstilværelse. Ukene flyr unna! Vi har kanskje i overkant mye samtidig nå, privat og profesjonelt. Men det er også spennende når så mye skjer!

Denne perioden utover høsten handler om salg og markedsføring for oss i Fjør Studios.

Alt i firmaet fram til nå, har i mange år, handlet utelukkende om produktutvikling og etablering av ulike produksjons samarbeid. Samarbeid med riktige fabrikker har vært veldig viktig for meg å ha klart, før jeg lanserte noen av produktene.

Jeg har tilbakevist, synes jeg selv (i all ydmykhet) - teorien om at du som gründer bør komme ut med idéen din innen ett år. For meg har det tatt lengre tid å etablere en solid bedrift, finne samarbeidspartnere, og finne fram til hvilket produkt jeg synes mangler i segmentet vi skal inn. - før jeg kunne lansere merket vårt.

Fabrikkene har trengt å bli kjent med oss - og vice versa. Forbrukere forventer transparente produksjonsprosesser av nye merker i 2019 - en særs velkommen endring i tekstilbransjen, synes jeg!

Mer av åpenhet, samarbeid og ros overfor hverandre også i motebransjen. Vi som jobber i denne bransjen trenger det!

Når ting tar lengre tid, modnes det ofte til det bedre.

Mye møtevirksomhet for tiden! ...veeeldig gøy etter lang periode i ensom jobbing med utvikling av firmaet siden 2013.

bottom of page