top of page

SEARCH BY TAGS: 

RECENT POSTS: 

  • Instagram Clean Grey
  • Facebook Clean Grey
  • LinkedIn Clean Grey

Moose leather mittens

Nytt prosjekt i november og desember har vært å finne et godt mønster til skinnvotter. Veldig tidkrevende siden jeg ikke har funnet noe mønster å ta inspirasjon fra, men har måttet gjette meg fram til hvordan man lager en fin og funksjonell tommel. Etter noen mislykkede forsøk og utallige justeringer er jeg endelig fornøyd med et mønster.

På bildene er materialet elgskinn, - veldig komfortable å bære pga det smørmyke skinnet. Dette skinnet tåler ikke å bli dynket i vann gang etter gang, da vil de miste passform og farge. Disse er mer til "finbruk", sånn som man vil bruke et par pene skinnhansker.

Et ekstra pluss med dette materialet er at vi bruker kjøttet på dyret til mat, og at for oss i Norge er dette et "kortreist" materiale.

IMG_6500.JPG
IMG_6493.jpg

bottom of page