top of page

SEARCH BY TAGS: 

RECENT POSTS: 

  • Instagram Clean Grey
  • Facebook Clean Grey
  • LinkedIn Clean Grey

Funksjonell design

Er ikke skikkelig god design funksjonell? Vi synes det!

Vi har som mål å skape veskedesign som er funksjonelle for våre kunder. Vi ønsker å lage vesker som passer inn i hverdagen, som tilbyr deg noe ekstra. Enten en ny funksjon, eller at du kan bruke veska på flere måter.

Haldis Handbag er noe vi kaller "A knitters friend". Denne ble laget for å løse problemet med A4-oppskrifter, garn og strikkepinner som fløt over alt i huset.

I denne veska kan du justere veske størrelsen opp eller ned ved bruk av glidelåsene på sidene. Den kommer også med en praktisk liten "inner-veske" som du kan ta inn og ut av veska etter behov.

Dette er funksjonelt design for oss. Vi har tenkt på bruket av veska - ikke bare utseendet og kvaliteten på den.

Sienna Handbag er en flerfunksjonell håndveske. Du kan kjøpe til den kompatible Organizer Bag, som gir orden inni veska. Det finnes også en lomme på baksiden som du kan feste på en stellematte (Baby Changing Pad) - som gjør at veska fungerer som en stelleveske til baby. Helt genialt!

Selvfølgelig handler design mye om utseendet på et objekt. Men skikkelig god design handler vel om å lage hverdagen enklere og så lettvint om mulig? Det prøver vi å få til i veskedesignene våre.

bottom of page