top of page

SEARCH BY TAGS: 

RECENT POSTS: 

  • Instagram Clean Grey
  • Facebook Clean Grey
  • LinkedIn Clean Grey

We´re at Lounge!!

Fra fredag i forrige uke er veskene mine offisielt på Lounge! Nå kan du altså finne merket mitt i butikkhyllene i Olavskvartalet!!

DEN følelsen går det ikke an å beskrive. Men den består blant annet av ekstrem glede, ut-av-kroppen-følelse og frykt for å gå skikkelig på trynet.

Lounge fører blant annet merker som Ganni, Part Two, Ricco Vero og Cecilie Melli.

For å være helt ærlig, så jeg ikke for meg å starte sånn her; med ett produkt og at jeg har sydd veskene selv. Jeg hadde trodd at alt skulle være på plass med fabrikker, nettbutikk og en fullverdig produksjon før jeg dro igang en gedigen lanseringsfest. Og at alt skulle være på stell etter dette.

Festen kommer, men det blir altså etter jeg allerede har produktene mine ute til salgs. Finansielt er jeg avhengig av dette for i det hele tatt å få fremgang i merket mitt.

Så nå grep jeg sjansen da jeg fikk muligheten, og erkjenner at jeg må starte et sted.

Og så vil den harde innsatsen og motivasjonen min, forhåpentligvis, tilslutt gi gode resultater.

IMG_6769.jpg
IMG_6738.jpg
IMG_6728.jpg
IMG_6722.jpg

My bags are now officially sold from Lounge Olavskvartalet in Trondheim Norway!! That is a feeling it´s hard to decribe. It can be summed up as a mix of extreme happiness, out-of-yourself experience and fear for totally screwing up.

Lounge have brands like Ganni, Part Two, Ricco Vero and Cecilie Melli. Mostly scandinavian brands.

To be honest, I didn´t imagine starting like this: having only one product, and sewn by myself. I thought everything would be in place regards to factories, online webstore, and a complete production behind the brand as I launched it in-store. But financially Im depending on this extra income to have progress for my company. So I took this opportunity, and realize I have to start somewhere.

Hopefully, my hard work and devotion will lead me to great results in the end.

bottom of page