top of page

SEARCH BY TAGS: 

RECENT POSTS: 

  • Instagram Clean Grey
  • Facebook Clean Grey
  • LinkedIn Clean Grey

Bag charm

image1.JPG

Skjermbilde 2015-02-12 kl. 16.01.17.png
Denne uka fikk jeg utstyr til anhenget som skal festes sammen med hangtagen på veskene mine; en liten fjær, sølvplett medaljonger med håndstemplede bokstaver på, og kjede.

Gøy å se hvordan det blir når alt er satt sammen! Disse tingene bestilles fra små leverandører som lager tingene sin selv, i små opplag. På denne måten støtter jeg designere i samme situasjon som meg selv, og det gir en ekstra glede.

De ulike tingene blir tilsendt fra alle verdens hjørner, og man vet aldri helt hvordan ting ser ut før man har de i hendene. Derfor er hver pakke som leveres på døren som en liten bursdagsgave!

Jeg elsker å høre: "Marita! Det er kommet pakke til deg!"

Jippi!!

image1-1.JPG

This week I received the equipment needed for making my bag charms. A jewelery-piece that will hang together with my hangtag when sold in store; a little feather, silver plated hand stamped charm, and a chain.

Its great to see how it all works together! I order my things from small designers that produce their products themselves, in small quantities. This way I support designers in same situation as myself, which gives an extra joy in this project.

I order things from every corner on the planet, and You never really know how the things actually look before You have them in Your hands. Every package feels like a birthday present, and I love hearing; "Marita! Theres a package here for You!" Yeeeih!!

bottom of page