top of page

SEARCH BY TAGS: 

RECENT POSTS: 

  • Instagram Clean Grey
  • Facebook Clean Grey
  • LinkedIn Clean Grey

My dustbags are here!

Nå har støvposene med firmalogoen min endelig kommet fram!! Disse posene gis med hver veske jeg selger, for å gi kundene en mulighet til å bevare vesken sin like godt år etter år. Skinn skal oppbevares tørt i en pustende pose, derfor får man ofte med en såkalt støvpose når man kjøper en ekslusiv veske fra et seriøst firma.

Jeg har lett etter en leverandør av slike i en tid nå. Det er så tilfredsstillende at jeg endelig fant en produsent som driver etisk! Det firmaet jeg benytter meg av hjelper fattige kvinner i India. De forplikter seg til å bidra til støtte og utvikling av mennesker som syr disse veskene, i tillegg til å bruke materialer som er miljøvennlige. Ved å kjøpe fra dette firmaet bidrar jeg til at mennesker blir hjulpet ut av fattigdom, i et land hvor kvinner trenger større respekt.

For meg er dette vakre produkter, når jeg tenker på hva dette bidrar til <3

Et lite delmål er oppnådd.

Skjermbilde 2015-03-10 kl. 10.35.44.png
image2-2.JPG
image1-9.JPG

The dustbags with my company logo finally arrived!! These are given toghether with every bag I sell to give my customers the opportunity to preserve the bag year after year. Leather is supposed to be kept dry in a breathing bag, like a canvas bag. When You buy an exclusive leather bag from a serious company You will always recieve a bag like this.

I have been looking for a producer for such bag for a long time. Its very satisfying to finally have found a producer that produce ethical! This company are helping poor women in India. They are committed to making products that provide support and prosperity for the people that make the bags, using materials that have a low impact on the environment. By purchasing these bags I contribute to help women out of poverty, in a country where women deserve more respect.

To me these products are beautiful, when I think about what they help create <3

A small part of my dream has become real.

bottom of page