top of page

SEARCH BY TAGS: 

RECENT POSTS: 

  • Instagram Clean Grey
  • Facebook Clean Grey
  • LinkedIn Clean Grey

Closing the chapter at Lounge

Fra denne uka jobber jeg ikke lenger på Lounge i Trondheim, og satser fulltid på veskeprosjektet mitt!

Det har vært lærerikt og spennende å få prøvd ut veskemerket mitt i butikk for første gang, og å møte kunder i samme pris-segment som jeg ønsker å plassere veskene mine i. Alle kundemøter på Lounge har vært givende for meg, fordi alle kunder har ulike behov. Jeg har notert meg generelle tips og tilbakemeldinger på min jobb, og om klær, som jeg har fått fra de kundene jeg har snakket med. Noen kunder har satt seg ekstra godt fast i hukommelsen min - disse kommer jeg til å savne!

I starten av veskeprosjektet mitt, før jeg fikk solgt veskene mine i butikk enda, kunne jeg ikke være helt sikker på at det finnes et marked for etiske skinnvesker i Trondheim. Jeg håpet at det skulle være noen der ute som er opptatt av en dybde bak moteprodukter de kjøper. Men sikker kan man aldri være før man har salgstall som bekrefter det.

Etter tiden med veskene mine i butikk på Lounge noterer meg at kunder i Trondheim ønsker rettferdige, etiske motemerker. At response på veskene mine har utelukkende vært positiv. Det synes jeg er fantastisk mtp framtiden for motemiljøet i byen jeg er så glad i. Da er det jo egentlig bare å kjøre på videre!

TAKK til alle dere jeg har møtt som har kommet med oppmuntringer til meg - jeg har satt pris på hver eneste én.

bottom of page