top of page

SEARCH BY TAGS: 

RECENT POSTS: 

  • Instagram Clean Grey
  • Facebook Clean Grey
  • LinkedIn Clean Grey

Sunny & warm in Norway too!


Sydentemperaturer med sol, som varer i ukesvis, er sjeldent i Norge, og derfor særdeles verdsatt når det først dukker opp. Jeg sjonglerer planleggingingen av oppussing av hus, bryllup og firma for tiden, og benytter anledningen til å sitte UTE og jobbe når jeg kan. Et gode jeg vet er nokså kortvarig, så jeg nyter hvert minutt!

Jeg er faktisk ikke en typisk "elsker-sommern"-jente, siden jeg blir fort brent av sola & aldri blir brun (bare som regel litt beige..;) ) Jeg har alltid vært mer glad i høsten, vinteren og våren. Men denne varmeperioden i trøndelag er intet annet enn ren nytelse! Forhåpentligvis klarer jeg å gjøre like god jobb med planleggingen ute som inne.

bottom of page