top of page

SEARCH BY TAGS: 

RECENT POSTS: 

  • Instagram Clean Grey
  • Facebook Clean Grey
  • LinkedIn Clean Grey

No copycat


Veskedesign og mønster er laget av meg.

Jeg kjøper ikke mønster. Å være involvert i design prosessen fra start gir meg muligheten til å sette mitt personlige preg på et produkt. Alle designere har sitt eget uttrykk og sin egen stil. Det fins fine mønster å få kjøpt der ute - men for meg er det viktig å skape produkter som er med på å føre moten framover. Jeg vil ikke være en copy cat.

Bag design and pattern by me.

I do not buy patterns. Being involved in the design process from start gives me the possibility to put my own unique creative touch into a product. A touch that is different and unique for every designer.

There are great patterns out there to buy - but for me, its important to create products that are pushing fashion forward. I dont want to be a Copy Cat.

Lagre

bottom of page