top of page

SEARCH BY TAGS: 

RECENT POSTS: 

  • Instagram Clean Grey
  • Facebook Clean Grey
  • LinkedIn Clean Grey

Brudepike vesker // Bridesmaids bags

Det er sjeldent så gøy å lage en skinnveske som da jeg lagde disse overraskelsene til mine to små brudepiker! Brudepikene i bryllupet vårt var mine to, nydelige nieser; 4 og 6 år gamle. Jeg tok muligheten til å skjemme de bort littegrann💜

Å ha eget firma etterlater liten tid til å lage vesker som ikke hører med i en kolleksjon. Men å ha mitt eget bryllup ble en fin unnskyldning for å lage spesiallagde vesker. Dette var jo tross alt bryllupet til en veskedesigner, selvfølgelig måtte disse søte små ha vesker som matchet antrekket!😘 👛

Jeg valgte å lage veskene så minimalistiske som mulig, slik at de forhåpentligvis blir brukt i andre anledninger når jentene blir større.

// Its rarely such a joy to make a leather bag than it was making these surprise gifts for my two little bridesmaids! The bridesmaids at our wedding were my two adorable nieces, 4 and 6 years old. I saw it as an opportunity to spoil them alittle 💜

Having my own business rarely leaves time for making bags outside of a collection. Having a wedding tho, was a good excuse to make them their own customized bags. -they were the bridesmaids at a bag designers wedding, of course they should wear a bag with their cute little dresses😘 👛

I chose to make the bags minimalistic so the girls, hopefully, also will want to wear when they get older.

bottom of page