top of page

SEARCH BY TAGS: 

RECENT POSTS: 

  • Instagram Clean Grey
  • Facebook Clean Grey
  • LinkedIn Clean Grey

Hello spring!

Begynner å bli helt frisk fra vinterens sykdomsperiode nå, - akkurat idet våren driver og spretter fram i Trøndelag. For et deilig påskevær! Og så deilig å kjenne at overskuddet sakte kommer tilbake i kroppen.

Vintage denim er det første jeg fikk lyst til å ta på meg da sola tittet fram i påska. Min kjære mann fant fram en gammel Wrangler jakke med et så tykt stoff at den kan stå på gulvet helt av seg selv. De gamle, tykke jakkene er så fine!

Denne fant vi på et loppemarked i Trondheim for et par år tilbake. Egentlig kjøpt til han, men gikk rett i arv til meg nå, da den viste seg å være for liten. Jepp - klager ikke!

Den er akkurat passe løs til at jeg får plass til en løs ullgenser under. Høyhalset kasjmir passer perfekt når det fortsatt er ganske kaldt ute.

Veska er en proto jeg har sydd opp - et par endringer på mønsteret så blir dette en favoritt for meg. Og kommer snart i produksjon.

bottom of page