top of page

SEARCH BY TAGS: 

RECENT POSTS: 

  • Instagram Clean Grey
  • Facebook Clean Grey
  • LinkedIn Clean Grey

Kamerastropp

Jeg klør alltid i fingrene etter å jobbe med hendene når jeg har hatt en full dag med jobbing på mac'en. Det vil si, jeg har alltid et veskeprosjekt gående for å lage ferdig neste proto eller teste ut et mønster. Men noen ganger er det digg å jobbe med hendene på et prosjekt som det ikke er så sterkt knyttet risiko eller tidspress til. Da koser jeg meg skikkelig på verkstedet!

Her om dagen ble jeg ferdig med et slikt prosjekt til en god venn av meg, som ønsket seg en ny skulderstropp til speilreflekskameraet sitt. Jeg tok utgangspunkt i hans gamle stropp fra Canon, siden han ville ha samme lengde som den gamle. Noe er sydd med industrimaskin, noe er sydd for hånd.

Gøy å lage produkter som skal være maskuline i stilen! Synes de blir utrolig vakre i vegetabilsk garvet skinn som jeg farger selv. Spesielt bruntoner blir vakre når man farger læret selv. En av de fineste tingene jeg vet er at siden brunfarge ikke "metter" læret, så popper det fram små ujevnheter og forskjeller i læret - selv om man gjennomfarger det. Det er én av de fine karakteristikkene med lær, at det er et levende og 'uperfekt' materiale. På den måten blir produktet til litt av det dyret det en gang var.

bottom of page