top of page

SEARCH BY TAGS: 

RECENT POSTS: 

  • Instagram Clean Grey
  • Facebook Clean Grey
  • LinkedIn Clean Grey

Samarbeid med fabrikker i India

For tiden går dagene stort sett i e-post korrespondanse med store indiske fabrikker som jeg har inngått samarbeid med. De utvikler både klær og vesker for meg, og det går mye e-poster fram og tilbake for å diskutere detaljer på produktene, - hvordan det sømteknisk skal løses best mulig. Da er det gull verdt å ha en klesdesign- og sømutdannelse i ryggen.

I tillegg har jeg erfaring fra bransjen om hvordan en kolleksjon i det hele tatt gjennomføres, hvilket ansvar som best tas av meg i Norge eller de dyktige profesjonelle i India.

Det er et kaos til tider av altfor mange arbeidsoppgaver som ligger på kun ett menneske, og jeg sliter stadig med å velge hva som haster mest akkurat den dagen.

En utrolig spennende tid akkurat nå, å utvikle en helt ny kolleksjon fra intet til noe folk forhåpentligvis vil bruke penger på! Og prøve å skape så gode produkter at dette merket tilfører noe nytt i et segment som allerede er overfylt av eksisterende og gode skinnprodukter.

Jeg tror de fleste forbrukere i Norge ønsker å støtte norske merker, men jeg synes ikke det er riktig å kjøpe produkter bare fordi de er norsk. De må være gode også! Det er derfor jeg tar meg god tid til å utvikle de første produktene. Jeg vil at folk skal bli kjent med meg og merket gjennom produkter som tilfører noe nytt, som passer inn i en norsk hverdag.

Snart kommer de aller første produktene fra India, og jeg gleder meg til å vise de fram. Den planlagte nettbutikken er ikke kommet igang enda, så den første perioden vil det kun gå an å bestille produkter ved å sende meg en mail på sales@fjor.no eller marita@fjor.no.

Kommer tilbake med mer!

Her er en hyggelig collage jeg fikk fra den ene fabrikken jeg samarbeider med i India. Denne fabrikken hjelper kvinner fra slummen ved å gi de arbeid og en ny fremtid. Fantastisk gjeng som hjelper kvinner med å stable på beina et bedre liv.

Her lager de støvposene som kommer med Fjør Studios skinnvesker.

Disse posene av økologisk bomull er til oppbevaring av vesker slik at de ikke støver ned. De gir også beskyttelse fra solen (-som er en av de verste truslene for skinn.)

bottom of page