top of page

SEARCH BY TAGS: 

RECENT POSTS: 

  • Instagram Clean Grey
  • Facebook Clean Grey
  • LinkedIn Clean Grey

En hel graviditet siden forrige post

Nå har jeg blitt mamma!😍 Jeg har hatt mer enn nok som har krevet tiden min utenom denne bloggen de siste månedene, og jeg har derfor konsentrert meg om, i hver ledig arbeidsstund, å følge opp den første produksjonen i India. Og latt blogg være blogg.

Så fantastisk fin opplevelse å få lov til å bære fram et helt nytt liv til denne verden♥️ Jeg har virkelig nytt å være gravid, og tiden etter at den lille skatten min ble født.

Jeg har under hele graviditeten jobbet kontinuerlig med firmaet og de pågående prosessene jeg har satt igang i India. Det har vært en stor fordel å kunne ta en pause akkurat når kroppen min har villet, siden jeg har eget firma og kan bestemme selv når jeg tar pauser. Etter at babyen ble født i april har jeg vært veldig glad for at ballen allerede har rullet mtp. produksjonen, slik at når jeg har brukt tid på å komme meg etter fødselen så har produsentene kunne fortsatt med bare noen oppdateringer fra meg i ny og ne per e-post. Resten har kommet så langt at det har gått av seg selv, uten tett oppfølging fra meg.

Som gründer har man jo aldri helt fri, så jeg var "på jobb" fram til tre dager før fødselen, og tilbake igjen 4 dager etter. Jakka på bildet var under produksjon her, og derfor kunne jeg ikke bare slippe alt og være helt borte fra firmaet for lang tid i strekk. Likevel, produsentene har vist stor forståelse for situasjonen min og gitt meg tid til å svare i mitt eget tempo. Gull-produsenter!

På bildene er det 4 dager før babyen kom ut. Litt vanskelig å prøve på jakka for å sjekke størrelsen, siden det var en liten "bump" i veien her..

bottom of page