Please reload

SEARCH BY TAGS: 

March 27, 2020

November 11, 2019

Please reload

RECENT POSTS: 

 
  • Instagram Clean Grey
  • Facebook Clean Grey
  • LinkedIn Clean Grey

#hverdagsstiltips

September 19, 2018

Jeg er stadig på utkikk etter tips til en bedre hverdagsgarderobe. Mye er fint på catwalken, men ikke alt fungerer i min hverdag i Trøndelag i Norge. Jeg ønsker å lage klær som folk her i Norge faktisk kan bruke - og være så fornøyd med at de bruker år etter år.

 

Derfor bruker jeg mye tid på å lage produkter som holder kvalitet. Enten i  å velge riktig fibersammensettingen i et materiale, eller valg av designelementer som passer bruken plagget er tiltenkt.

 

Jeg er selv ingen person som ønsker veldig mye oppmerksomhet når jeg går ut, men ønsker likevel å føle meg fin. Klærne under eget merke bærer nok preg av min egen stil på denne måten: kvalitetsprodukter, men en eller flere detaljer som gjør at plagget passer bedre enn konkurrentenes. I praktisk bruk, og i stil.

Håpet er at kunder skal ta plagget i bruk og underveis bli glad i det, uten nødvendigvis å kunne forklare hvorfor. Dette er klisje, men svaret ligger faktisk i detaljene. -Og i tiden brukt på dette i protofasen. Å bruke god tid på detaljer i utviklingsfasen er essensielt for nye produkt. Det kan faktisk avgjøre om produktet til slutt blir praktisk i bruk og tilpasset et norsk klima.

 

Her er dagens hverdagsstiltips:

At trenden er sporty/comfy passer en nybakt mamma perfekt👌👟 // Dagens stiltips er å tone ned en dressy jakke med hettejakke & joggesko. Jeg vil at hettejakken skal vises best mulig, så bruker derfor en kontrastfarge i jakken jeg har over. Vil jeg være mer "pynta" bytter jeg joggeskoene med boots med litt hæl. #hverdagsstiltips #hoodiejkt #fjørstudios #pynta_men_comfy

 

 

 

 

Please reload